Tas bestellen? 

Wanneer je een tas komt bestellen bij Bags by-J kun je een keuze maken uit het leer wat er is. Je kan zien, voelen en ruiken, wat erg belangrijk is vind ik zelf. Als je lekker hebt rondgesnuffeld in het atelier bespreken we je wensen en maak ik een schets. Kies je voor een cross-over bag, of juist een klein tasje? Wil je twee korte hengsels of een lange schouderband of allebei? Wat past bij jou? 

Je kan kiezen welke kleur rits, of je een voering wil, welke kleur garen enz. Dan geef ik een prijsopgave, direct of later per mail. Na een aanbetaling maak ik je tas en kun je hem ophalen zodra hij klaar is. Hoe leuk is dat? 

Ik maak meestal enkele stuks uit één lap leer, je hebt altijd een unieke tas omdat er verschillende voeringen en accessoires worden gebruikt. 

  

Geef een reactie